"Poliţia a arestat un bărbat în vârstă de 26 de ani, rezident în regiunea Lipetsk (sudul Moscovei), care a intrat în biserică din strada Bakuninskaia, în dimineaţa zilei de 16 februarie, şi a rănit două persoane cu un cuţit", a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Irina Volk, citată de agenţiile de presă ruseşti.

Motivele atacului sunt pentru moment necunoscute

Răniţii au fost preluaţi de medici, a precizat ea.

Potrivit acesteia, motivele atacului sunt pentru moment necunoscute.

Conform postului de televiziune Ren-TV, bărbatul a intrat în biserică în timpul slujbei şi a fost imobilizat de enoriaşi, scrie news.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

atac moscova
atac moscova

Citeste si: Șoc la Cernobîl. O ciupercă prosperă se hrănește cu radiații

Kirill Sladkoov, preot în biserica unde a avut loc atacul, a explicat că bărbatul purta ochelari, mănuşi de cauciuc, o cagulă şi căşti la care asculta muzică, conform news.ro.

"Am mers către el pentru a vedea ce s-a întâmplat şi pentru a-l calma.

În acel moment, a scos un cuţit şi l-a lovit pe asistentul meu. După asta, toţi asistenţii mei prezenţi au încercat să-l oprească şi el l-a lovit de două ori pe un alt coleg", a declarat preotul pentru Ren-TV.

Citeste si: ȘOCANT! El este autorul atacului din Londra

Rusia a cunoscut în ultimii ani rare atacuri de cuţit în plină stradă, unele revendicate de gruparea jihadistă Stat islamic, fără ca autorităţile să includă oficial în anchetă terorismul.

Citeste si: Posibil atac terorist la Londra! Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane pe stradă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si