Exploziile au fost postate pe canalul de Telegram Mash marți, 4 iulie. În același timp, localnicii din Marușkinske au relatat că au auzit explozii, însă, au pus acest lucru pe seama acțiunilor apărării aeriene.

Atac cu drone asupra Moscovei. Aeroportul Vnukovo a fost închis

Publicația SHOT a relatat, de asemenea, că în zona Valuevo din Novomoskovsk, forțele de apărare aeriană ar fi doborât două drone.

„Potrivit datelor noastre, totul s-a întâmplat la începutul orelor șase dimineața. Serviciile operaționale au primit mai multe apeluri despre zgomotele exploziilor, martorii oculari au relatat că au văzut moloz căzând. Nu a fost incendii, distrugerea la sol este în curs de clarificare. Serviciile operaționale s-au deplasat la fața locului”, au explicat publicația.

Citește și: Joe Biden pleacă din studioul TV înainte ca moderatoarea să termine de vorbit

Ulterior, avioanele care urmau să aterizeze pe Aeroportul Vnukovo, au fost redirecționate către alte aeroporturi. Un avion care zbura din Ankara s-a învârtit în jurul aeroportului Vnukovo mai bine de o oră.

Citește și: Primul general rus "decapitat" de Putin după rebeliunea militară eșuată. Ce a pățit „Generalul Armaghedon”

Astfel, peste 14 zboruri au fost deviate de la Vnukovo către alte aeroporturi din Moscova.

Aeroportul din Vnukovo este închis până la ora 8.00 a Rusiei.

Chiar cu o seară înainte, o dronă kamikaze a atacat o clădire administrativă de pe teritoriul unei unități militare din orașul Kubinka.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Putin a făcut baie de mulțime

Un complot pentru asasinarea lui Vladimir Putin pe podul din Moscova, „dejucat de Serviciile Secrete”

Un complot pentru asasinarea lui Vladimir Putin pe podul din Moscova ar fi fost „dejucat de Serviciile Secrete” ruse. Atentatul urma să aibă loc când coloana oficială de mașini a Kremlinului urma să treacă peste apă, iar podul ar fi sărit în aer, transmite presa moscovită.

Vladimir Putin se confruntă cu multiple probleme în prezent, pe măsură ce  contraofensiva ucraineană  continuă să producă furie la Kremlin, iar gruparea de mercenari Wagner tocmai a încercat ceea ce părea a fi o lovitură de stat.

Citește și:  Polonia a arestat un hocheist rus, sub acuzația de spionaj. Moscova protestează dur

O tentativă de asasinat asupra președintelui rus Vladimir Putin a fost dejucată recent, susțin autoritățile ruse, conform  Daily Star.

Serviciul Federal de Protecție (FSO), responsabil pentru protecția înalților oficiali ruși, susține că a oprit la timp  tentativa de a-l ucide pe președintele rus  după ce ar fi văzut explozibili așezați pe albia unui râu sub un pod moscovit.

Citește și:  VIDEO. Desenul lui Vladimir Putin care i-a făcut pe psihologi să dea un verdict îngrijorător

Citeste si:  Rezultate BAC 2023: Verifică online nota obținută, pe EDU.ro! Notele la bacalaureat au fost publicate/ Rezultatele la BAC 2023 în fiecare județ/ Rata de promovare este de 72,8%- kanald.ro

Citeste si:  Val de reacții după anunțul Cristinei Spătar, la o săptămână de la nuntă!: „Fiecare are drumul său. Doar Dumnezeu știe ce va fi!”- wowbiz.ro

O barjă a fost suspectată că a pus explozibili sub un pod din Moscova pe care era de așteptat să treacă coloana oficială de mașini a lui Putin, potrivit canalului Telegram VChK-OGPU.

Tentativă de asasinare a lui Putin- un pod care să sară în aer

Tentativa de asasinare a lui Putin are loc la scurt timp după rebeliunea militară eșuată. Se presupune că podul neidentificat se află pe ruta dintre Kremlin și reședința oficială a lui Putin în afara Moscovei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cursul zilei de ieri, liderul Rusiei a participat la un forum de strategie organizat la World Trade Center și de atunci au apărut videoclipuri cu serviciile de securitate din apropierea Podului Novoarbatsky curățind apa.

Potrivit postării de pe VChK-OGPU: „FSO verifică informații despre pregătirea unei tentative de asasinat asupra lui Putin cu ajutorul explozibililor puși pe fundul râului Moscova, așezați dintr-o barjă.

„Un ofițer de serviciu al Serviciului Federal de Securitate a raportat barjă suspectă sub pod”, mai spun serviciile secrete ruse.

Rapoartele de presă susțin că scafandrii au fost văzuți intrând în apă după ce barja suspectă a fost oprită.

Citește și:  Primul general rus "decapitat" de Putin după rebeliunea militară eșuată. Ce a pățit „Generalul Armaghedon”

De asemenea, FSO a verificat actele echipajului ambarcațiunii, însă oamenii de la bord au declarat că efectuează reparații la pod.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si