Close sidebar
Close sidebar

Atac cu sodă caustică la grădiniță. 51 de copii internați de urgență la spital

O grădiniță din sud-vestul Chinei a fost ținta unui atac. Un bărbat a rănit peste 50 de persoane, printre care și copii, după ce i-a stropit cu sodă caustică.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atacul cu sodă caustică a avut loc luni la ora 15:35, după ce un bărbat de 23 de ani, numit Kong a sărit gardul grădiniței. Individul și-a stropit victimele cu sodă caustică.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care nu vor cunoaște niciodată dragostea adevărată

Atac cu sodă caustică la grădiniță. 51 de copii internați de urgență la spital

Victimele atacului au fost 51 de copii și trei educatori. Cu toții au fost internați de urgență la spital. Două dintre victime au avut simptome foarte grave, potrivit a1.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: El este românul ucis de poliție, în Indonezia: "L-au împuscat ca pe un câine"

Soda caustică este utilizată pentru produse chimice și materiale plastice, fabricarea de săpun și detergenți, fabricarea coloranților, obținerea de aluminiu, curățarea de ulei, grăsimi, petrol, dar și multe altele.

Citeste si: Acuzații grave la adresa profesoarei care ar fi certat-o pe Ștefania, înainte să se sinucidă

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI