Un cetăţean sirian, de 34 de ani, a încercat să-şi dea foc cu o sticlă incendiară, luni, în faţa Ambasadei Israelului, pentru că nu ar fi fost primit în audienţă, potrivit unor surse judiciare.

Citește și: VIDEO De ce s-ar fi prăbușit blocul din Istanbul? Un oficial din Turcia a spus că ultimul etaj al imobilului ar fi fost construit în mod ilegal

Sursele menţionate precizează că la faţa locului au intervenit imediat de agenţii antitero, care l-au imobilizat pe bărbat, acesta fiind apoi condus la Secţia 14 de Poliţie.

A intervenit de urgență brigada antitero din cadrul SRI  

Bărbatul a amenințat că se autoincendiază iar apoi a aruncat cu cocktail Molotov spre ambasadă.

O echipă de intervenție a brigăzii antitero din cadrul SRI care se afla la locație a acționat prompt, l-a imobilizat pe sirian și a procedat imediat la stingerea incendiului. Nu există victime sau pagube.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Incidentul vine pe fondul tensiunilor din Fâșia Gaza, unde Israelul desfășoară o operațiune militară pentru eliminarea grupării teroriste Hamas.

Ce a transmis Poliția Română

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, de către Serviciul Român de Informaţii, cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat să se autoincendieze. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, în cauză fiind identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cetăţean străin", informează Biroul de presă al DGPMB.

Anterior sosirii poliţiştilor, acesta a fost imobilizat de către Brigada Antitero a Serviciului Român de Informaţii.

Conform poliției Capitalei, lucrători din cadrul Serviciului Român de Informaţii, care asigurau securitatea instituţiei, au procedat la stingerea incendiului, fiind provocate distrugeri la un afiş de pe uşă, fără a fi înregistrate alte pagube materiale ori de altă natură.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si