Close sidebar
Close sidebar

Atac în timpul slujbei, în Buzău! Un dascăl a fost înjunghiat de un individ cu probleme psihice

Dascălul unei biserici dintr-o localitate din Buzău a fost înjunghiat în timpul slujbei de un bărbat cu probleme psihice. Individul ar fi făcut gălăgie.

Stefania Pavel,

Preot și biserică

[Sursa foto: Colaj: iStock / Pixabay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un dascăl din Buzău a fost înjunghiat în biserică de un bărbat cu probleme psihice, duminică, în jurul orei 10:00. Înainte de acest gest, dascălul din localitatea Puiești l-a rugat pe individul în vârstă de 62 de ani să nu mai facă gălăgie.

La un moment dat, acesta ar fi vrut să intre și peste preot în altar, însă ar fi fost oprit de unul din cântăreți, potrivit Reporter Buzoian.

Imagine reprezentativă pentru un dascăl.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Cine este românul care a reușit să câștige o sumă fabuloasă în afară? Marius a dezvăluit ce va face cu banii

Dascălul în vârstă de 38 de ani va fi transferat la București

După ce a scos cuțitul din haină, individul s-a făcut nevăzut. Un martor a povestit că l-ar fi văzut în fața lăcașului de cult, în timp ce își răsucea arma în mână. Dnn fericire, el a reușit să fugă la timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Și tu vrei să mă bați pe mine?”, l-ar fi întrebat pe acesta.

Imagine reprezentativă pentru un dascăl.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Atacatorul Larisei, tânăra bătută și abandonată în Centrul Vechi nu-și amintește ce s-a întâmplat

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, dar și echipe medicale care au acordat îngrijiri bărbatului rănit și l-au transportat imediat la Spitalul din Râmnicu Rărat, el fiind în șoc hemoragic. Cel mai probabil va fi transferat la Spitalul Militar din București pentru îngrijiri medicale, deoarece lama i-ar fi atins un plămân, iar starea lui este din ce în ce mai gravă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acum, agresorul se află în custodia polițiștilor, după ce a fost nevoie ca aceștia să folosească un spray lacrimogen pentru a-l imobiliza. El se află acum internat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca. Luni, acesta va fi supus și unei expertize medicale care va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul comiterii agresiunii.

Crimă într-un apartament din Bucureşti

Tot azi, o ucraineancă și-a înjunghiat soțul într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Din păcate însă, bărbatul a decedat. Din informațiile obține de la o vecină de palier, se pare că femeia ar fi ajuns acasă destul de târziu, iar bărbatul nu i-ar fi deschis ușa, potrivit Antena 3 CNN.

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” București, în vederea efectuării autopsiei medico-legale, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI