Martorii spun că bărbatul de 24 de ani purta un costum care se pare că îl înfățișa pe Joker din franciza Batman. Un bărbat de 70 de ani se află în stare critică după ce a fost înjunghiat în zona pieptului, au declarat polițiștii. 

Citeste si: Un tânăr din Prahova a fost înjunghiat de un vecin. Motivul este halucinant

Atacatorul avea costul pentru petrecerea de Halloween

În mai multe filmări apărute pe internet, pasagerii trenului care circula în direcția Shinjuku, pot fi văzuți în timp ce alergau în vagonul trenului pentru a scăpa de atacator. O minge cu flăcări a umplut garnitura cu fum. 

Pasagerii au sărit pe ferestrele trenului și au luat-o la fugă de-a lungul peronului. Trenul a staționat de urgență. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Familie din Arad, atacată de proprii câini. Bunicii au fost mușcați pe tot corpul

Suspectul a fost arestat

Potrivit postului japonez NHK, bărbatul care a atacat a fost arestat în jurul orei locale 20:00, în zona gării Kokuryo din orașul Chofu. Trenul se îndrepta spre gara Shinjuku din centrul capitalei Tokyo. 

Bărbatul le-a spus polițiștilor că „vrea să omoare oameni și să i se acorde pedeapsa cu moartea”, sperând că va ucide cel puțin două persoane, transmite CNN

„Am crezut că este o cascadorie de Halloween. Atunci, am văzut un bărbat mergând pe aici, în timp ce flutura un cuțit pe care era sânge”, a declarat unul dintre martori. 

Citeste si: 11 oameni au murit în urma unui atentat ISIS. Alți 13 au fost răniți

Japonia, o țară sigură

Japonia este considerată una dintre cele mai sigure țări din lume deoarece legislația cu privire la arme este una strictă. Un incident asemănător a avut loc în luna august, la Jocurile Olimpice, când 10 persoane au fost rănite după ce au fost atacate cu un cuțit. 

Citeste si: Campion olimpic la judo, arestat sub acuzația de crimă cu premeditare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si