„M-am trezit cu o sticla incendiara in curte. Mi-au spart casa, cu lopeti, cu bate, au spart poarta”, spune una din victime.

Camera de supraveghere surprinde asaltul. Primul care da cu piatra este acest tanar. Ia un par de pe jos, apoi arunca un bolovan spre poarta rivalilor. Pleaca nervos, insa abia de-acum inainte se-ncing spiritele.

Individul se intoarce.

Alearga, apoi da cu piciorul in poarta. N-a venit singur, ci cu intariri. Alti doi barbati apar in bataia camerei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

In interior, zboara sticle pline cu benzina aprinsa. Nici nu le pasa ca in curte sunt copii care ar putea fi raniti. Rivalii sunt inarmati cu pari si cu lopeti si incep sa izbeasca. Celor trei li se alatura inca pe-atatea femei.

Cea mai razboinica este doamna cu fusta neagra. Da cu pietre si bata, cot la cot cu barbatii. Nici celelalte nu se lasa mai prejos.

Ultima venita se ridica pe gard si azvarle cu bolovani in curtea dusmanilor.

Nu trece mult si strada de umple de oameni. Nu ca sa-i astampere pe scandalagii, ci ca sa le tina isonul.

„Toata invidia a pornit de la dosarul de evaziune fiscala in care noi n-am vrut sa declaram ce spune domnul. Vrea sa plecam de aici, sa-i lasam noi casa.

Ni se cer 150 de mii de euro”, spune femeia.

Razboiul dintre cele doua familii a pornit inca de anul trecut. De-atunci, spun victimele, clanul rival, care a refuzat sa comenteze acuzatiile, incearca sa-i intimideze la fiecare pas. In urma scandalului, politistii au deschis dosar penal pentru distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si