Close sidebar
Close sidebar

Rusia a atacat, pentru a treia noapte la rând, mai multe zone din Ucraina. "Agresorul lovește în mod deliberat infrastructura portuară”

Situație alarmantă în Ucraina. Rusia a atacat, pentru a treia noapte la rând, mai multe zone din Ucraina, printre care Odesa, Mykolaiv și Harkov. Două persoane au fost ucise, iar numărul răniților trece de 27 de persoane.

Elena Tasca,

Odesa, Mikolaiv și Harkov au fost atacate noaptea trecută

[Sursa foto: Capturi Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ucraina este bombardată cu drone și rachete ruseșt i. Mai multe zone din țară, zone portuare cheie, au fost atacate noaptea trecută. Atacurile s-au soldat cu doi morți, peste 27 de răniți și mai multe pagube materiale, de la infrastructură, la clădiri distruse.

Armata ucraineană se luptă cu rachetele lansate de ruși

Mykolaiv, Odesa și Harkov au fost cele trei ținte ale Rusiei noaptea trecută. Sursele Ucrainene, potrivit The Guardian, transmit că în orașul-port Mykolaiv, bombardamentele au rănit 19 persoane, în timp ce în Odesa, un agent de securitate a fost omorât, iar numărul răniților depășește 8 persoane, printre care și un copil. Situația este macabră și în Harkov, unde o persoană a fost ucisă în urma atacului rusesc.

Mai multe clădiri au fost distruse, printre care și consulatul chinez de la Odesa

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Armata ucraineană a declarat că a reușit să învingă 5 rachete de croazieră și 13 drone de atac din cele 19 rachete și 19 drone lansate de armată rusă.

Citește și: Forțele armate ucrainene au atacat baza navală rusă cu jet ski-uri transformate în drone kamikaze

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI