Atacul a avut loc la o grădiniță din provincia chineză Guangdong, iar șase persoane au fost ucise în urma unor lovituri de cuțit.

Șase persoane au fost ucise în urma atacului

Autoritățile chineze au reținut un bărbat în vârstă de 25 de ani, ca principal suspect în cazul atacului sângeros.

Citește și: Tânăr de 24 de ani, adept al supremaţiei rasei albe, condamnat la 90 de pedepse de închisoare pe viaţă

Din primele informații, trei copii, doi părinți și o educatoare au decedat.

Citește și: Şase persoane au fost ucise într-o explozie la o fabrică din Rusia

Polițiștii nu au dezvăluit mai multe detalii despre victime, însă au calificat atacul ca fiind unul ”intenționat”.

Atac armat într-un liceu din Brazilia! O elevă de 16 ani a fost împușcată mortal: „L-a trântit la pământ pe agresor”

O elevă în vârstă de 16 ani s-a stins din viață în urma unui atac comis într-un liceu din Brazilia. Intervenţia unui cadru didactic, care l-a imobilizat pe atacator, un fost absolvent al unității de învățământ,  "a permis evitarea unei tragedii şi mai mari", a transmis guvernatorul statului Paraná, Carlos Ratinho Junior, care a decretat trei zile de doliu național.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Patru persoane moarte şi doi copii răniţi, după ce un bărbat a deschis focul în plină stradă în Philadelphia

Printr-un comunicat emis de guvernul regional, s-a dezvăluit că un fost absolvent a pătruns înarmat într-un liceu din orașul Londrina, sub pretextul de a solicita "dosarul școlar". Odată intrat în incintă, individul a deschis focul, rănind grav două persoane.

"O elevă de 16 ani a murit la faţa locului, iar o altă elevă a fost spitalizată cu răni prin împuşcare". Momentan, autoritățile nu au precizat nici vârsta, nici starea de sănătate a elevei rănite.

Potrivit jurnaliștilor brazilieni, atacatorul ar avea 21 de ani. 

"Profesorul care l-a trântit la pământ pe fostul elev urmase recent un curs de formare, iar poliţia a ajuns la liceu în doar trei minute", a mai precizat guvernatorul statului Paraná, potrivit  Agerpres. Conform unui comunicat emis de guvernul din Paraná, un al doilea individ în vârstă de 21 de ani, suspectat că a fost complice în organizarea atacului, a fost arestat ulterior.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO-Franța, pradă anarhiei. Peste 45 de mii de polițiști, jandarmi și militari au fost scoși în stradă

În Brazilia au avut loc în ultima perioadă mai multe atacuri tragice în școli. În aprilie, într-o școală din Blumenau (sud), patru copii cu vârste cuprinse între patru și șapte ani au fost uciși cu topoare. În anul 2019, în suburbiile metropolei Sao Paulo, opt persoane au fost ucise de doi foști elevi ai unui liceu, care ulterior s-au sinucis.

Cel mai devastator atac înregistrat vreodată în Brazilia a avut loc în anul 2011 într-o grădiniță din periferia orașului Rio de Janeiro, unde 12 copii au pierit după ce un bărbat a deschis focul, iar apoi s-a sinucis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si