Atacul a avut loc la petrecerea de 16 ani a unei adolescente. Incidentul sângeros a fost soldat cu mai multe victime, inclusiv fratele acesteia. Poliția nu a furnizat informații cu privire la motivele sau modul de desfășurare al atacului, deoarece investigația este încă în curs.

Citește și: O provocare pentru TikTok i-a adus sfârșitul unui băiețel din SUA. A înghiţit zeci de pastile pentru alergii pentru a deveni viral

Aceasta a fost a șaisprezecea caz de omor în masă, cu patru sau mai multe victime, înregistrat în Statele Unite în acest an. În plus, o altă crimă similară a avut loc marți în statul Maine.

Atac armat la o bancă. Au murit cel puțin 4 oameni. Cine este tânărul de 23 de ani care a deschis focul

Patru persoane au fost ucise și alte opt rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-o bancă din Louisville, Kentucky, luni dimineață, a anunțat poliția.

Omul înarmat a intrat în Old National Bank din zona centrală a orașului Louisville în jurul orei 8:30 și a deschis focul, a declarat Departamentul de Poliție Louisville.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit NY Post, ataatorul părea să fie un fost angajat al instituției bancare.

Citește și: VIDEO- Momentul în care un bărbat i-a furat țigara din mână, în trafic, unui pasager aflat în mașina din față, în Capitală: „La București dacă nu știi să fumezi, rămâi fără ea”

Poliția a sosit în câteva minute și a schimbat focuri de armă cu trăgatorul în masă.

UPDATE. Un ofițer de poliție se află în stare critică, au declarat oficialii Spitalului Universității din Louisville pentru CNN.

Poliția din Louisville a declarat anterior, într-o conferință de presă, că ofițerul este supus unei intervenții chirurgicale.

Doi ofițeri de poliție se numără printre cele nouă persoane spitalizate în urma împușcăturilor de la bancă, au declarat oficialii spitalului. 

Citește și: Un adolescent de culoare a fost împușcat în SUA după ce a intrat în casa greșită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si