Close sidebar
Close sidebar

Atac terorist într-o școală din Uganda. Mai mulți elevi au murit

Un atac terorist revendicat de gruparea Stat Islamic (SI) a avut loc într-o școală din Uganda. Aproximativ 25 de persoane au murit , a transmis sâmbătă poliţia ugandeză, potrivit Reuters.

Laura Macovei,

Atac terorist într-o școală din Uganda. Mai mulți elevi au murit

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O grupare a Forţelor Aliate Democrate (ADF), o echipă ugandeză cu sediul în estul Congo care a jurat credinţă faţă de Statul Islamic, a atacat şcoala secundară Lhubirira din Mpondwe, au incendiat un dormitor şi au furat alimente vineri în noapte, a transmis poliţia.

Atac armat în Uganda. Mai mulți elevi au fost uciși

Autoritățile au transmis un număr de 25 de morți, fără a preciza câţi dintre cei ucişi sunt elevi.

De asemenea, au fost recuperate opt victime, care rămân în stare critică la Spitalul Bwera ”, a scris poliţia ugandeză pe pagina de Twitter.

Citește și: Trei persoane au murit, iar alte trei au fost rănite după ce au fost lovite de o dubă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Soldaţii i-au urmărit imediat pe atacatori, care au fugit spre Parcul Naţional Virunga din Republica Democratică Congo.

În aprilie, tot această grupare a atacat un sat din estul Republicii Democratice Congo, unde au ucis cel puţin 20 de persoane. 

Șase persoane și-au pierdut viața într-un atac armat, în Mexic

O adevărată tragedie s-a petrecut în timpul unui meci de fotbal familial, atunci când șase persoane au decedat într-o ploaie de gloanțe.Tragedia a avut loc duminică, într-un parc din statul Hidalgo, în centrul Mexicului, iar  printre victime se numără și trei minori.

Atacul armat a avut loc într-o zonă rezidențială a oraşului Atotonilco de Tula.

Citește și: Armata lui Putin a lovit cu rachete de croazieră orașul natal al lui Zelenski. "O baie de sânge"

Un atac armat a avut loc pe terenul de fotbal(...) unde avea loc o întâlnire sportivă de familie, cu un bilanţ de şase persoane decedate, printre care trei copii şi adolescenţi, şi doi răniţi”, scrie

în document.

Mai mulți bărbați  ar fi deschis focul la întâmplare,  aceștia fiind cel mai probabil și în stare de ebrietate. Două persoane au decedat pe loc, iar alte patru la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI