Close sidebar
Close sidebar

Opt persoane înjunghiate într-un posibil atac terorist

Opt persoane au fost înjunghiate în Vetlanda, Suedia, Poliţia considerând că este vorba de un posibil atac terorist, potrivit euronews.com.

Georgiana Balaban,

Atac terorist în Suedia. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iniţial, autorităţile au primit informaţii miercuri după-amiază că mai multe persoane au fost atacate cu un "topor" în apropiere de Bangårdsgatan. Primele echipaje au ajuns acolo în zece minute.

Citeste si: VIDEO- Incident șocant: Bătrân agresat de jandarmi

Acestea au constatat că opt persoane au fost rănite. Suspectul, care avea în jur de 20 de ani, a fost împuşcat de Poliţie şi în prezent este arestat.

Ce au transmis autoritățile

"Tânărul este rănit, dar starea lui nu este clară", a afirmat Poliţia, menţionând că acesta a fost dus cu ambulanţa la spital.

La început, poliţiştii au suspectat că este vorba de o tentativă de crimă, dar au confirmat că acum cazul este clasificat ca fiind "posibil atac terorist".

Citeste si: Crima care a șocat Londra. Asasinul e de negăsit. Victima e un român de 37 de ani

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Atac armat în Suedia. [Sursa foto: google]

"Poliţia are situaţia sub control în Vetlanda, cea a fost urgent a trecut şi ne concentrăm pe investigaţie", au transmis autorităţile.

"Nu există indicii că ar mai exista un alt atacator în acest incident".

Citeste si: Un bărbat din județul Bacău și-a omorât vecinul! Motivul este halucinant: „Totul pleca de la băutură”

Poliţia a adăugat că a ţinut legătura cu cele opt perosane rănite şi că până acum nimeni nu a murit.

O anchetă a fost deschisă cu privire la felul în care poliţiştii au intervenit. "Fiind o investigaţie în curs, nu vom da detalii despre arestare şi despre faptul că agenţii au deschis focul", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citeste si: Kadir isi risca viata pentru salvarea micutei Aylin! Ce capcana ii va intinde lui Veli, aflati joi, 4 martie, intr-un nou episod din serialul "La rascruce", dupa "Survivor Romania", la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI