Bărbatul de 33 de ani din Brăila a fost atacat chiar în fața blocului în care locuiește. Indivizii, înarmați cu macete i-au provocat răni severe bărbatului. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatului i s-au amputat ambele mâini.

Interlopii care au atacat cu maceta un bărbat din Brăila sunt în libertate

Chiar dacă au trecut doar câteva zile de la incident, polițiștii nu au arestat încă niciun suspect, deși aceștia ar avea un cerc destul de larg de suspecți.

Atacul sângeros a avut loc în toiul unei nopți, când victima a fost așteptată de mai mulți indivizi în fața blocului, aceștia aflându-se într-o mașină cu numere străine. Când l-au surprins, agresorii l-au atacat imediat cu macetele, provocându-i bărbatului răni severe.

O femeie, martoră la incident a sunat la 112 pentru a raporta bătaia.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean în stare extrem de gravă. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatului i s-au amputat ambele mâini și a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală. 

În acest moment, polițiștii nu au reținut niciun suspect.

Drogat și „curajos”, un individ a atacat cu toporul un bărbat în Bârlad

Un bărbat de 32 de ani din Bârlad, aflat sub efectul drogurilor și al geloziei, a atacat cu toporul o altă persoană, pe care o credea rival în dragoste.

Inculpatul ar fi crezut că victima ar fi avut o legătură amoroasă cu soția acestuia, cu care se afla în divorț.

Presa locală l-ar fi recunoscut pe atacator pentru faptul că ar fi consumat regulat substanțe interzise, inclusiv la momentul incidentului.

Inculpatul ar fi urmărit mașina în care se afla victima, alături de încă două persoane, pe care ar fi încercat s-o lovească cu toporul.

Orbit de gelozie, a vrut să-și facă singur „dreptate” cu toporul

După loviturile de topor asupra autoturismului, individul nu s-ar fi oprit aici și  ar fi intrat puternic în mașina celor trei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform  vremeanoua.ro, agresorul ar fi crezut că unul dintre cei trei bărbați ar fi avut o aventură cu soția acestuia, cu care se află în plin divorț.

Citește și:  Atac terorist în Bulgaria. Țintă- Procurorul General

Victimele au reușit să sune la poliție, iar individul a fugit, făcându-se nevăzut.

La scurt timp, acesta a postat un videoclip pe contul său de Facebook prin care a amenințat că va apela la suicid. În imagini se putea vedea și un pliculeț cu droguri, pe care individul îl flutura în aer.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Citeste si:  David Pușcaș a primit diagnosticul! O învinovățește pe Luminița Anghel pentru ce i se întâmplă- wowbiz.ro

Citește și:  Adriana s-a sinucis după ce a fost bătută la școală. Agresoarele sunt câteva colege de clasă

Cu toate acestea, polițiștii l-au găsit și au reușit să intervină la timp, la câteva ore de la atac.

Autoritățile l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezent la Parchetul Bârlad pentru luarea de măsuri preventive pentru comiterea de tentativă de omor și amenințare. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și:  Reglare de conturi în stil mafiot. Un bărbat a rămas fără mâini după ce a fost atacat de mai mulți indivizi cu cagule

Ce au transmis autoritățile

Inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță,  purtător de cuvânt al IPJ Vaslui a transmis că„  Pe 29 aprilie a.c., Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în aceeași zi, la ora 19.20, în timp ce se afla în autoturismul personal, însoțit de două persoane, în zona străzii Republicii, i-a fost acroșată oglinda dreapta față de un alt autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Bârlad, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Totodată, bărbatul de 32 de ani ar fi proferat amenințări cu moartea și ar fi produs avarii la portiera autoturismului. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, amenințare, distrugere, răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, tulburarea ordinii și liniștii publice și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, fiind efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale. Urmare a cercetărilor efectuate, astăzi, 1 mai 2023, față de prezumtivul autor de a fost dispusă măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de mâine, 2 mai 2023, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unei măsuri preventive”.

Citește și:  La un pas sa fie atacata de urs

Citeste si:  Fiul Luminiței Anghel, diagnostic cumplit din partea medicilor! Tânărul a ajuns la psihiatrie în stare gravă- kfetele.ro

Citeste si:  Camilla Parker, dezgustată după ce a aflat că fostul ei sot, Andrew Parker Bowles, va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea- radioimpuls.ro

Citește și:  Jaf într-o casă de pariuri din Maramureș: un bărbat mascat a amenințat angajata cu un cuțit

Citește și:  Doi adolescenți de 15 ani au fost reținuți pentru tâlhărie, lovire și distrugere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si