Cel puțin 19 persoane au fost ucise și 43 au fost rănite în două explozii care au avut loc la Kabul, informează Ministerul de Interne pentru Al Jazeera. 

Exploziile au fost urmate de focuri de armă

În urma exploziilor 19 persoane au murit și 43 au fost rănite. Ținta a fost cel mai mare spital militar al Afganistanului din capitala Kabul.

Potrivit unor martori, exploziile au fost auzite și în apropierea spitalului militar Sardar Mohammad Daud Khan din Kabul. 

Citeste si: Afganistanul se întoarce la vechile pedepse. Liderul talibanilor a declarat: ”Nimeni nu ne va spune cum ar trebui să fie legile noastre”

Din primele informații ar fi vorba de o mașină-bombă

Cel mai mare spital militar din Kabul, are o capacitate de 400 de paturi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Forțele de securitate sunt desfășurate în zonă, nu există informații despre victime”, a spus Bilal Karimi, purtătorul de cuvânt adjunct al Emiratului Islamic pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne Saeed Khosty a declarat că au existat victime în explozii, dar nu a confirmat numărul morților. 

Citeste si: VIDEO| Un atac armat a avut loc la o universitate din Rusia. Studenții au baricadat ușile pentru a a se feri de atacator


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si