În decembrie 2017, atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Marius Valentin Parfenie avea restanţe la bugetul de stat, însă nu şi-a plătit datoriile. Astfel, pe 15 mai 2018, numele său se afla pe o listă emisă de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Brăila, prin care contribualilii erau anunţaţi că s-au emis acte adminstrative fiscale pe numele acestora. Cel mai probabil, acesta datora nişte taxe legate de casa în care locuieşte.

Atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Parfenie a intrat cu maşina într-un centru comercial

Marius Valentin Parfenie (20 de ani) a terorizat, duminică după-amiază, Brăila. Fiind, se pare, sub infleunţa drogurilor, el a înjunghiat o persoană şi apoi ar fi furat o maşină, a lovit două persoane pe centura oraşului, după care a intrat în plin într-un centru comercial, unde a rănit alte şapte persoane, între care doi copii de 11 şi 13 ani. După incident, poliţiştii l-au testat şi au constatat că avea o alcoolemie de 0,37 mg/l în aerul expirat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc: "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta!"

Recent, atentatorul din Brăila a primit somaţie de la Fisc. Marius Parfenie avea permis de conducere din februarie anul acesta. Anul trecut, el a fost condamnat la măsura educativă a supravegherii pe o perioadă de 6 luni pentru comiterea în cursul anului 2015 a infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Un martor, care a asistat la incidentul teribil, susţine că agresorul a făcut o declaraţie halucinantă, înainte de a comite fapta. Tânărul de 20 de ani ar fi strigat continuu că "Trebuie să curgă sânge pentru ţara asta!".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si