Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, guvernul malaysian a impus o carantină severă, care a lăsat cele trei fabrici fară muncitori.

Deja sunt în urmă cu producția a 100 de milioane de prezervative, vândute de branduri cunoscute, dar folosite și în campanii umanitare din întreaga lume.

Citeste si: Coreea de Nord ameninţă să întrerupă dialogul cu SUA în urma unor declaraţii ale lui Pompeo

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Vom vedea o criză a prezervativelor peste tot în lume, lucru care va fi destul de înfricoșător”, spune Goh Miah Kiat, CEO-ul de la Karex.
“Cele mai mari probleme mi le fac pentru programele umanitare din Africa, unde această criză a prezervativelor va dura probabil mai mult”, spune Goh Miah Kiat.

Citeste si: Cazul Caracal: adevărul iese la iveală? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza

Malaysia este tară cea mai afectată de coronavirus din sudestul Asiei, cu peste 2600 de cazuri și 37 de decese (29 martie). Carantina urmează să fie menținută până cel puțin pe 14 aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si