Close sidebar
Close sidebar

Atentie, imagini socante! Scene de groaza in Capitala. Ce a putut sa faca o femeie cu cadavrul unei pisici intrece orice imaginatie posibila!

Scene scocante in Capitala. O femeie a fost surprinsa de locatarii unui bloc, in gradina imobilului cum plangea peste cadavrul unei pisici. Ce a putut sa faca la final insa este de-a dreptul infiorator. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imagini care iti dau fiori! O femeie sta in genunchi in gradina blocului si pare ca plange.Desi intreaga scena este cel putin ciudata,nimic nu-i pregateste pe tinerii care filmeaza pentru ceea ce urmeaza!


Este de-a dreptul incredibil! Femeia se ridica dupa cateva clipe cu pisica in gura!Trece prin fata martorilor care se afla in balcon si traveresaza strada.

Femeia ridica pisica de pe jos asemeni unei feline.O apuca cu dintii de ceafa, fara a-si folosi deloc mainile.

"Sa vezi ce fata au fetele acelea, cand o vad ca se duce acolo.  Du-te… Ce fac fetele acelea? Uite! Pai, s-au oprit si ele! S-au intors"

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Doamne! Ia, uite-o ma! Si lumea se uita"

Femeia a dus pisica intr-o gradina invecinata. Dupa ce a lasat-o in fata blocului a disparut. Pe urmele ei insa au pornit politistii si asistentii sociali.

Danut Nita, purtator de cuvant al Politiei Romane:

"Se deplaseaza la fata locului pentru a identifica persoana in cauza si pentru a fi transportata la unul din centrele  de asistenta sociala de pe raza sectorului 6, pentru a primi asistenta sociala de specialitate"

 

Am incercat si noi sa o gasim cu ajutorul celor care locuiesc in zona. Oamenii au fost si ei socati cand au vazut imaginile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI