Close sidebar
Close sidebar

Atentie la ce cumparati. Carnatii din magazine contin substante de dezghetat drumurile

Studiu alarmant! APC a descoperit in urma unor verificari ca mancam carnati care contin substanta de dezghetat drumurile. 90% dintre carnatii comercializati contin substante toxice, de cele mai multe ori, ascunse pe eticheta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma unui studiu APC, s-a descoperit ca toti carnatii din comert au in componenta lor solutie de dezghetat drumuri. Mai exact, 88 la suta dintre acesti caranati contin aceasta substanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In ceea ce ii priveste pe acei carnati ambalati din oferta comuna reprezentantii APC spun ca au foarte putina carne, 30-40 la suta, iar restul sunt coloranti, aditivi sau alte substante care nu se regasesc pe eticheta.

Reprezentantii APC spun ca trebuie sa fim extrem de atenti la eticheta si spun ca avem nevoie de o lege care sa impuna obligatoriu ca toate ingredientele sa apara pe eticheta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI