Milioane de mesaje ne trimitem, an de an, de sarbatori insa chiar daca vin din partea celor dragi putine ne bucura intr-atat incat sa mai raspundem cu "multumesc!"... La mijloc, nu e vreo filosofie-ascunsa!

Florin Diumea, expert comunicare si marketing: Au fost irelevante, nici nu mai stiu de unde le-am primit.

Nu am spus absolut nimic. Desi erau multe randuri nu au transmis absolut nimic. Din punctul meu de vedere un mesaj trebuie sa fie condensat si sa transmita o esenta.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Urarile curg in valuri de Craciun, dar mai ales de Revelion. Nesterse rapid, ne sufoca mesageria.

Florin Diumea: Tu ai citi un astfel de mesaj? Nu-l citesti pana la capat. Un mesaj in primul rand pe un telefon, daca are mai mult de 3, 4 randuri deja ne pierde.

Pe langa faptul ca sunt lungi, aproape toate mesajele de Anul Nou sunt copiate de pe internet.

Multe dintre ele arata ca niste opere literare nereusite.

Cu putina dibacie, scapam din noianul de clisee, spune Florin Diumea. Specialist in comunicare, el ne sfatuieste sa fim concisi si originali.
 
"Un mesaj este un instrument de marketing, fie ca este vorba de marketing personal sau marketing de afaceri. Vorbim despre imaginea noastra. Una este sa trimiti un mesaj unor prieteni, colegilor de munca, una este sa-I trimiti mesaj sefului sau unui partener de afaceri".


 
"Ca intotdeauna de Anul Nou gandul ne trimite la colegii de munca, la familie, de si la familie ar mai merge putin personalizat. Si la final sa-ti semnezi mesajul, este un cod, intra intr-un cod de etica".
 
Mare atentie insa... Daca scrieti numele persoanei dragi in mesaj, aveti grija si nu-l trimiteti altcuiva. Astfel de erori va pot baga in bucluc in noaptea dintre ani!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si