Un incident de-a dreptul șocant s-a petrecut la spitalul din Sânnicolau Mare. Un pacient a filmat cum din tavan, printr-o gaură de vizitare, cade un șobolan. Ulterior, acesta a ucis rozătoarea cu un recipient cu dezinfectant.

Un șobolan a căzut din tavan la spitalul din Sânnicolau Mare

Întâmplarea s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute. Pe secția de chirurgie a spitalului din Sânnicolau Mare, un șobolan a căzut din tavan, printr-o gaură de vizitare.

Citește și: Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni. Lucrările de termoficare vor fi finalizate până la venirea iernii: "Ne-am grăbit să facem toate avariile"

Momentul în care rozătoarea cade și ajunge pe podea, lângă o ușă, a fost filmat de un pacient. Șobolanul se pare că a creat zarvă pe secție. Pacientul care a filmat șobolanul l-a ucis cu o sticlă cu dezinfectant. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Rozătoarea ucisă a fost scoasă din spital de șoferul unei ambulanță, care a aruncat-o la gunoi.

Citește și: "Mi-au măcelărit copilul" Cristian a fost bătut cu bestialitate de o gașcă de tineri, în Botoșani. Adolescentul se întorcea de la o petrecere când a fost atacat din senin

Managerul spitalului a reacționat în urma incidentului petrecut în unitatea medicală. Aceasta a declarat că este vorba despre un incident izolat, petrecut pe secția de chirurgie.

De asemenea, managerul a precizat că în spital se realizează dezinsecție și deratizare periodic.

”Mi s-a adus la cunoștință de către colegii mei de acest mic incident. Este un incident izolat la nivelul spitalului. Acesta a avut loc pe secția de chirurgie. Acest animăluț, povestindu-mi colegii care erau pe hol în acel moment, a căzut din tavanul clădirii unde există uși de vizitare. În acele locuri sunt puse permanent capcane pentru șobolani și hrană pentru ei, deoarece în prezent și tot timpul graficele de dezinsecție și deratizare sunt efectuate periodic și la timp. În aceste perioade de vară-toamnă, chiar s-au accentuat aceste proceduri ținând cont de seceta și căldura care există. Mai mult, chiar lângă clădirea în care a apărut incidentul, există un depozit de lemne și materiale sanitare, iar restul spațiului curții și al clădirilor este înconjurat de câmp. Probabil și de acolo pot apărea”, a declarat managerul de la Spitalul Orășenesc Sânnicolau Mare, potrivit antena3.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si