Close sidebar
Close sidebar

Atentie soferi! Cod rosu si portocaliu in Bulgaria

Cod rosu si portocaliu in Bulgaria, luni si marti, anuntaCNAIR, sfătuind soferii romani care au planificate curse sase informeze de starea drumurilor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducătorii auto romani care au planificate curse spre si prin Bulgaria trebuie sase informeze in prealabil de starea drumurilor din zonele tranzitate, autoritătile bulgare emitand avertizările de cod rosu si portocaliu in perioada 26-27 februarie, informeazaluni Compania Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

CNAIR precizeazacainstituirea codului rosu inseamnainchiderea circulatiei in regiunile afectate pentru toate categoriile de autovehicule.

Pentru mai multe informatii cu privire la zonele din Bulgaria afectate de fenomene meteo extreme, accesati site-ul Ministerului Afacerilor Externe, la adresa http://www.mae.ro/node/45079.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI