Close sidebar
Close sidebar

Atentie! Telefoanele mobile sunt extrem de daunatoare pentru sanatatea creierului, sustin specialistii!

Suntem din ce in ce mai atasati de telefonul mobil, mancam dezordonat si uitam sa mai comunicam. Toate aceste obiceiuri ne afecteaza sanatatea creierului, spun specialistii. Tot de la ei am aflat si ce trebuie sa facem pentru a nu ne transforma in roboti umanizati.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Am ajuns, in doar cativa ani, sa avem o a treia mana: acasa, pe strada sau la volan, suntem nedezlipiti de telefon si, de cele mai multe ori, extensia ne conecteaza la lumea virtuala cand nici n-apucam sa iesim bine din cea a viselor.

Timp pentru postari, aprecieri si distribuiri avem insa destul: e o boala a omului modern, iar primele simptome sunt oboseala permanenta si slaba capacitate de concentrare. Ambele ne afecteaza calitatea vietii si sunt pricinuite de timpul mult petrecut cu ochii in telefon, spun psihologii. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ca sa impiedicam imbatranirea prematura a creierului, specialistii ne recomanda si sa facem sport. Cel putin o jumatate de ora, dimineata sau seara, este pentru sistemului nervos ca o vacanta intr-un parc de distractii pentru copii.

La fel de importanta pentru sanatatea creierului este alimentatia.
Nutritionistii ne recomanda sa consumam glucide complexe, ca acelea din cerealele integrale, fructe si legume.

Beti apa si dormiti cat trebuie- nu mai putin de 8 ore pe noapte. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI