Potrivit lui Zoltan Nagy, producator de filme pentru adulti, noua moda in mediul virtual este santajul pe care-l practica unele femei cu barbatii care intra prea mult cu ele in discutie pe Facebook. "Atenţie! Contul Bettina S. este un cont fals, iar atenţionarea se referă în special la bărbaţi. Nu daţi accept! Sau dacă aţi dat accept, opriţi conversaţia în momentul când ea, Bettina, vă va cere să vă dezbrăcaţi împreună cu ea pe camera web şi să vă expuneţi zonele intime.

Apoi, în următoarele secunde apar capturi cu imagini nud explicite postate pe YouTube cu un text prin care vi se cer bani şi urmează să fiţi şantajaţi! Este a opta persoană pe care am depistat-o (dar care poate fi tot aceeaşi!) în ultimii doi ani! Cineva a găsit o nouă metodă să facă bani şi cred că uneori îi merge… cu cei naivi sau neatenţi”, a scris Zoltan. Chiar daca autoritatile ar interveni, respectivele femei se bazeaza fundamental pe teama si pe rusinea barbatilor, care ar prefera sa achite o suma modica decat ca familia lor sa afle, in spatiul public, ce practici necunoscute de agatat au partenerii lor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si