Agenţia Meteorologică spaniolă- AEMET a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă şi a emis, pentru intervalul 21-22 august, un cod galben de caniculă. 

Sâmbătă AEMET anunță cod galben de caniculă și temperaturi de până la 39 de grade.

Codul galben de caniculă este valabil pentru Andaluzia, Aragon şi Insulele Canare, iar duminică va fi Cod galben de caniculă (cu temperaturi de până la 39ºC) pentru comunităţile Madrid, Andaluzia, Castilla y Leon, Castilla La Mancha, Extremadura şi Insulele Baleare. 

Citeste si: Ce ne pregătește vremea

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă românilor să consulte în permanență informaţiile puse la dispoziție în mod public de autorităţile spaniole. 

În caz de urgență, cetățenii români ce se află în zonele afectate să contacteze autorităţile competente, apelând telefonul de urgenţă 112. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Secţiei Consulare ale Ambasadei Românei la Madrid: +34 91.734.4004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

Citeste si: VIDEO| O furtună de numai 10 minute a făcut prăpăd în Gorj


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si