Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Lisabona: +351.213.968.812, +351.213.979.982, +351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile la ultimele două numere de telefon fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Care este numărul de telefon în cazul urgențelor

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351.

927.411.628.

Ce pagini pot accesa cetățenii români

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, totodată, consultarea paginilor de Internet:
https://www.prociv.azores.gov.pt/alertas/ver.php?id=2200https://www.ipma.pt/pt/media/noticias/news.detail.jsp?f=/pt/media/noticias/textos/Crise_sismica_S_Jorge.pnghttp://lisabona.mae.rowww.mae.ro.

De asemenea, poate fi accesată şi pagina de Facebook a Ambasadei României în Republica Portugheză, reamintind faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”. Această pagină  oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cu cât se vor scumpi biletele de tren de la 1 iulie?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si