Close sidebar
Close sidebar

Atentionare meteo de cod galben de ploi in 13 judete din Romania. In unele zone s-ar putea sa ninga

Meteorologii din Romania anunta ca vremea din tara noastra se va schimba radical chiar din aceasta noapte. Ei au emis o atentionare de precipitatii abundente, vant intens si temperaturi in scadere.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un alt anunt ingrijorator este legat de ciclonul care a afectat Italia in ultima ora. Specialistii spun ca acesta va ajunge in cursul noptii si in zona tarii noastre, asa ca, in majoritatea regiunilor va ploua, cu ploi consistente mai ales in Oltenia si Muntenia.

Local se vor acumula si 20-25 de litri de apa pe metru patrat. In zonele muntoase se asteapta ca precipitatiile sa fie sub forma de lapovita si ninsoare, iar vantul va sufla cu putere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Temperaturile vor scadea puternic si pana in weekend vor cunoaste un declin. Cele mai mari temperaturi vor fi inregistrate in sud-estul extrem.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI