O aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul ”Henri Coandă” Bucureşti. Zbura pe ruta Antalya-Praga cu 112 pasageri la bord.

Din fericire, avionul a aterizat în siguranţă la București şi îşi va continua cursa, după verificări. Au fost detectate posibile scurgeri de combustibil.

Aterizare de urgență. Anunțul Aeroportului ”Henri Coandă” 

”În cursul dimineţii de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB).

Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

[Sursa foto: Pexels.com]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Avion întors din cauza unei indigestii. Pilotul a fost nevoit să modifice traseul aeronavei care trebuia să ajungă în Barcelona

Imediat s-a dat alerta pe aeroport. S-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

Avionul a aterizat în siguranță

”La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranţă şi urmează să îşi continue zborul către Praga, după verificările tehnice.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără nicio problemă (...)”, a precizat sursa citată.

Aterizare de urgență

Aterizare de urgență

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: VIDEO- Nu unul, ci mai multe avioane abandonate în Bali. Ultima descoperire, un Boening 737. Misterul care învăluie avionul este cercetat de autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si