Close sidebar
Close sidebar

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul ”Henri Coandă”: La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul ”Henri Coandă”. O aeronavă a companiei Tailwind Airlines, în care se aflau 112 pasageri, a solicitat ajutorul după detectarea unor posibile scurgeri de combustibil. Avionul zbura pe ruta Antalya-Praga.

Razvan Boboc,

Aterizare de urgență pe Otopeni

[Sursa foto: Pexels.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O aeronavă aparținând companiei Tailwind Airlines a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul ”Henri Coandă” Bucureşti. Zbura pe ruta Antalya-Praga cu 112 pasageri la bord.

Din fericire, avionul a aterizat în siguranţă la București şi îşi va continua cursa, după verificări. Au fost detectate posibile scurgeri de combustibil.

Aterizare de urgență. Anunțul Aeroportului ”Henri Coandă” 

”În cursul dimineţii de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB). Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

La bordul aeronavei, se aflau 112 pasageri

[Sursa foto: Pexels.com]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Avion întors din cauza unei indigestii. Pilotul a fost nevoit să modifice traseul aeronavei care trebuia să ajungă în Barcelona

Imediat s-a dat alerta pe aeroport. S-a format dispozitivul de urgenţă, format din pompieri şi ambulanţe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB.

Avionul a aterizat în siguranță

”La ora 07.28, avionul a aterizat în siguranţă şi urmează să îşi continue zborul către Praga, după verificările tehnice.

Traficul aerian pe aeroport s-a desfăşurat în condiţii normale, fără nicio problemă (...)”, a precizat sursa citată.

Aterizare de urgență

[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: VIDEO- Nu unul, ci mai multe avioane abandonate în Bali. Ultima descoperire, un Boening 737. Misterul care învăluie avionul este cercetat de autorități

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI