Close sidebar
Close sidebar

Ati pregatit ghetele? Mos Nicolae vine in aceasta seara!

Dupa un an, in sfarsit a venit noasptea asteptata pentru pentru copii. Mos Nicolae e pe drum si le va pune in ghetute copiilor, ceea ce isi doresc. Dar stiti cu adevarat ce le-ar placea copiilor sa gaseasca in cizmulite? Noi am fost cu Ioana in magazin sa-si aleaga cel mai frumos cadou pe care si l-ar dori de la Mosul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mos Nicolae ne adduce foarte, foarte multe dulciuri si daca suntem obraznici, ne aduce vargute.+ jingle scurt+ Ai vrea sa-ti aduca si o jucarie? Da, dar nu prea e jucarie, e ceva viu. Ce? O pisica. 5:14

Pana cand Mos Nicolae va gasi pisica pentru Ioana, micuta da o raita si prin magazine... Ca poate batranelul s-o indura si ii cumpara si o jucarie.

Aici e o sirena. Iti place? Nu, urasc sirenele. Ok, hai sa vedem mai incolo. Stai, ca am una aici. Ce-i asta? O papusa printesa.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Minnie casuta. Cat costa? 300 de lei. Crezi ca are mosul atatia bani? Pai, are.

La fiecare stand e cate o tentatie, iar Ioana nu se indura de nicio jucarie frumos colorata! Cel mai mult isi doreste "perna cu secrete".

Scrii pe ea si daca ai altceva de scris stergi sau dai pagina si daca nu iti mai incape stergi si scrii altele.

Nu e singura dorinta a micutei. Papusile sunt si ele pe lista scurta.

Asta si asta... Pe toate trei?

Doua fetite frumoase din Maramures numara si ele orele pana cand Mos Nicolae le va lasa in ghetute cadourile visate... Pana la clipa asteptata, se pregatesc de zor.

Mos Nicolae va trece, la noapte, pe la toti copiii cuminti. Cine a facut, asadar, nazbatii mai are doar o sansa: o dedicatie muzicala sa-i mearga batranelului la inima! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI