De cum pășești în acest studio foto din Iași, simți miros de măr copt și vanilie, iar sentimentul este că aici Crăciunul a venit deja. Decorurile atent pregătite confirmă acest lucru. Fotograf este Paul Pădurariu, iar anul acesta a investit câteva mii de euro și a colaborat cu designeri pentru ca fotografiile în decorurile de sărbătoare să fie fără cusur.

Citește și: VIDEO- Se montează luminițele de Crăciun. Primăria Capitalei a alocat 5 milioane de lei pentru achiziționarea și închirierea decorațiunilor

La Iași, de exemplu, programările au fost făcute chiar de anul trecut

Paul Păduraru, fotograf: „Mă gândesc la decorul de la un an la altul, am terminat decorurile de anul acesta și deja nu știu ce o să fac anul viitor. Am început să dau comenzi la meșteri încă din iulie pentru a fi sigur că am tot ce îmi trebuie până la jumătatea lui octombrie.”

Familia Lumină este prima care a venit la ședința foto de Crăciun, în acest an. Este un moment special pentru ei având în vedere că este prima ședință foto în decor de sărbătoare pentru mezinele familiei, Ana și Eva, care au un an și jumătate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă ședința foto durează câteva zeci de minute, înainte se fac pregătiri intense. Părinții au venit cu haine special pregătite pentru a se asorta cu toții, dar și cu fiecare decor în parte,

Andrei, client: „Mult așteptata ședință în 5, prima ședință pentru fete. Am ales să mergem la cineva care știe să lucreze foarte bine cu toți copiii, în special cu cei mici.”

Mihaela, client: Pentru noi e o aventură ședința foto pentru că având 3 copii foarte mici e „distractiv” pregătirea și ședința foto în sine, de asta am și ales momentul acesta așa timpuriu ca să fie fotograful odihnit și răbdător. Noi avem răbdare, avem nevoie de răbdare multă cu 3 copii mici. Ne-am dorit foarte mult să punem în albumul cu amintiri o serie de astfel de fotografii în formula noastră completă.”

Prețurile unei ședințe foto pornesc de la 500 lei și ajung la 900 de lei

Cei care își doresc fotografii de Crăciun în studio și nu și-au făcut încă o programare, ar trebui să se grăbească, spun fotografii. Locuri libere mai sunt puține.

O ședință foto durează între 20 de minute și o oră, iar prețurile pornesc de la 500 de lei și pot ajunge la 900 de lei, în funcție de numărul fotografiilor dorite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si