Muncesc cam trei zile pe saptamana, castiga cat nici nu visam multi dintre noi si totusi sunt extenuati. Au nevoie de concediu de odihna ca de aer. In trei luni de activitate, un sfert dintre alesi si-au luat zile libere cu plata.  Sa le ascultam explicatiile!

Cele mai multe cereri de concediu, 12 la numar au fost depuse la Biroul Permanent inainte de vacanta de Paste.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Unii sunt la "ananghie" altii insa si-au luat concediu de odihna pe motiv de fericire sau de studiu!

Bacalbasa Nicolae:
"Eu am avut zile de concediu legate de niste cursuri care la fac in universitare in italia si care nu am putut sa le fac in ianuarie"

Ronbert Turcescu:

"Cred ca mi-am luat una sau doua zile de concediu din cele opt nu am sa le consum pe toate cele opt insa a fost un moment o chestiune de familie fericita"


Cristian Ghinea
"De ce v-ati luat sapte zile de concediu?
Pentru ca trebuie sa merg la o reuniune internationala in iunie"

Fiecare parlamentar are dreptul la opt zile de concediu pe sesiune! Cu alte cuvinte, din cele 365 de zile cat are un an, alesii nostrii vin la munca cel mult 180 de zile, asta daca nu punem la socoteala puzderie de sarbatori legale, dar si eventualele probleme medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si