Vremurile in care sampania iti era adusa direct de la bar par a fi uitate de cei cu dare de mana si dornici de distractii inedite.

Mai nou, turistii aflati pe litoral prefera ca rafinata licoare sa le fie adusa direct cu... elicopterul si aruncata in apa marii!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O uriasa sticla de sampanie in valoare de peste 2.500 de euro a fost adusa... din cer, ca un rasfat oferit petrecaretilor dintr-un club de fite din Mamaia.
Un elicopter inchiriat special  pentru aceasta... calatorie a livrat direct pe malul marii cutia in care se afla fabuloasa sampanie de 15 litri si alte cateva sticle mai mici, in caz ca nu ajunge pentru toata lumea.

Chelnerii au recuperat-o din apa si au dus-o direct pe ringul de dans cu focuri de artificii.
Au avut grija apoi ca paharele petrecaretilor sa fie pline ochi. Invitatii nu s-au uitat cati bani dau si au comandat, pe banda rulanta, roabe pline cu sampanie de lux.

La o asemenea licoare s-a pregatit si un adevarat festin culinar.
Pe un imens platou au fost servite scoici, creveti rosii, calamari si muschi de vita, totul pentru cei al caror cont bancar nu prezinta limite.


De atmosfera s-au ocupat doi DJ veniti special din strainatate, iar petrecerea a tinut pana la rasarit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si