Ajunsi acasa, au descoperit ca un pachet de tigari disparuse si s-au luat la bataie. La un moment dat, situatia a degenerat, iar bãrbatul de 47 de ani a pus mâna pe cutit si l-a înfipt direct în abdomenului fratelui sãu.

Si-a dat repede seama de ceea ce a fãcut si a sunat la ambulantã. Din pãcate, medicii au ajuns cu greu la victimã din cauza drumului. Au preluat pacientul constient, dar, pe drum, acesta a intrat în stop cardio-respirator si a decedat, potrivit vremeanoua.ro.

Martor la odioasa crima a fost un alt frate al celor doi, un barbat in varsta de 48 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autorul crimei a fost retinut pentru 24 de ore si urmeazã sã fie prezentat în fata unui judecãtor cu propunere de arestare preventivã”, spun surse din anchetã.

“Locuiau toti trei într-o camerã, fiecare pe câte un pat. Sunt oameni necãjiti care-si duc traiul de pe o zi pe alta. Pãcat cã s-a ajuns la crimã de la o prostie. Dintre cei trei frati, doar cel care a murit era sãnãtos, ceilalti doi sunt persoane cu handicap.

Joi, cei doi au dat zãpada la o persoanã de aici din Blãgesti si au primit, în schimbul muncii lor, 50 de lei bãtuti. S-au luat la ceartã pentru cã nu stiau cum sã îsi împartã banii. Unul voia mai multe tigãri, celãlalt mai multi bani. Din pãcate, s-a ajuns la crimã si totul s-a petrecut atât de repede încât fratele cel mai mare nu a putut decât sã priveascã si nu a avut timp sã reactioneze”, spun sãtenii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si