Doi copii au ajuns la spital, după ce au fost implicați într-un accident rutier, provocat de două șoferițe. Accidentul s-a produs din cauza faptului că acestea nu au fost atente la drum. O suceveancă, ce venea de la Hanul Ancuţei, a intrat în coliziune cu maşina condusă de o femeie din Piatra Neamţ.

Citește și: Accident violent între două mașini, pe DN 15. Cinci persoane au fost rănite

„În timp ce o femeie de 55 de ani, din Suceava, conducea un autoturism ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condusde o femeie de 42 de ani, din Piatra-Neamţ. A rezultat vătămarea corporală a ambelor conducătoare auto şi a doi pasageri minori, din autoturismul condus de femeia din Piatra Neamţ“, a comunicat Poliţia Neamţ. 

Doar de la începutul acestei luni, mai multe evenimente neplăcute de acest fel au avut loc pe șoselele din Neamț. Un alt accident rutier asemănător a avut loc pe Drumul Național 15 C, iar două fete au ajuns la spital.  

Citește și: Trei autoturisme au fost făcute praf. Zi neagră pe drumul din Neamț

Accident violent între două mașini, pe DN 15. Cinci persoane au fost rănite

Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DN 15, în localitatea Pângărați.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a fost informat cu privire la un accident care a avut loc duminică, pe DN 15, soldat cu cinci victime. Acesta a avut loc în localitatea Pângărați.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În accident au fost implicate două autoturisme.  Traficul rutier  este blocat total", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres. 

Citește și:  Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața

Victimele sunt evaluate la fața locului și urmează să fie transportate la spital. A fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă.   

Grav accident între Cluj-Napoca și Oradea. Trei persoane și-au pierdut viața noaptea trecută

Trei persoane au fost implicate într-un grav accident rutier, duminică pe DN1, în dreptul localității Șaula, din județul Cluj. Tragic accident rutier, duminică, între Cluj-Napoca și Oradea, pe DN 1, în dreptul   localității Șaula.  

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și o autocisternă. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Trei persoane au fost implicate în accident, cu răni grave, fiind transportate la spital. Din nefericire, acestea și-au pierdut viața. 

Citește și:   Un tânăr de 19 ani a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina la câțiva metri de casă

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si