UPDATE: Se pare că femeia lovită în căderea celei care a vrut să se sinucidă se află în stare gravă. Aceasta a fost transportată la Spitalul Universitar și este în operație în acest moment. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire a acesteia.

O femeie a căzut în gol de la etajul 5 al firmei unde își desfășura activitatea profesională.

Tentativa de sinucidere a femeii a provocat rănirea gravă a unei femei aflată pe trotuar, în momentul în care aceasta a decis să se arunce de la etaj.

Blocul de unde femeia a sărit în gol se află pe Bulevardul Unirii, din Capitală.

S-a aruncat de la etaj, în centrul Bucureștiului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O femeie a decis să se arunce în gol de la etajul 5 al unui bloc, situat pe unul dintre principalele bulevarde din capitală, Bulevardul Unirii. Femeia se pare că era contabilă, iar la etajul 5 al blocului de unde s-a aruncat, s-ar afla firma unde aceasta muncea.

Potrivit primelor verificări efectuate, femeia ar fi încercat să se sinucidă. Tentativa de sinucidere a femeii a provocat și alte victime.

În momentul impactului, femeia a rănit grav altă femeie, aflată pe trotuar la momentul tragediei.

Citește și: Un jandarm a fost găsit mort, în timpul serviciului. S-ar fi împușcat cu arma din dotare. Anunțul făcut de anchetatori

La fața locului au ajuns imediat echipaje din cadrul Secției 14 de poliție din Capitală și echipaje SMURD. Femeile rănite au primit imediat îngrijirile medicale necesare pentru a supraviețui, fiind ulterior transportate la o unitate medicală, de urgență.

Din fericire, ambele femei sunt în stare conștientă.

Femeia în vârstă de 43 de ani, de profesie contabilă, a lovit când a căzut o femeie aflată pe trotuar, în vârstă de 60 de ani. Dintre cele două, femeia de 60 de ani este mai grav rănită.

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si