Close sidebar
Close sidebar

Au apărut noi imagini în cazul atacului rasist din Irlanda de Nord! Poliția încă îi caută pe atacatori

Politia nord-irlandeza este in alerta maxima dupa atacul rasist asupra a cinci romani! Un nou apel catre populatie a fost lansat astazi in incercarea de a-i prinde si pedepsi cat mai repede pe indivizii mascati care i-au batut pe romani si le-au devastat casa.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca un teatru de razboi arata acum casa in care locuiau cei cinci romani! Imagini noi, date publicitatii astazi, arata furia cu care au atacat indivizii mascati, neidentificati inca de politie. Anchetatorii stiu sigur doar ca, dupa modul de actiune, autorii sunt membri ai unei grupari paramilitare nationaliste.

Politia din Newtownabey a lansat un nou apel pentru prinderea vinovatilor de comiterea acestui atac considerat rasist.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autoritatile se tem si ca astfel de atacuri ar putea continua, ceea ce ar putea afecta grav linistea comunitatii!
De la spital, vin, pentru prima data, informatii legate si de eventuale focuri de arma trase in casa, dupa ce unuia dintre romanii raniti i-a fost scris pe foaia de internare ca are rana provocata de glont la un umar. Politia, insa, anunta ca nu detine astfel de informatii deocamdata! Toti cei cinci romani raman internati sub stricta supraveghere medicala, starea lor fiind foarte grava.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI