Acest om este, potrivit autoritatilor turce, principalul suspect in atacul din clubul Reina. Politia a intrat in posesia unui filmulet in care barbatul se filmeaza prin Istanbul. Nu este clar daca imaginile sunt inainte sau dupa ce a comis faptele abominabile.

Autoritatile desfasoara ample operatiuni de cautare. Nu mai putin de 16 persoane au fost arestate in ultimele doua zile. Sunt banuite ca ar avea legatura cu masacrul din noaptea de Anul Nou.



"Ma ascudeam in spatele mesei, lipit de podea. Dar umarul meu a ramas expus. Nu tragea in aer, ci in podea. Daca as fi stat intins cu tot corpul pe podea, m-ar fi impuscat pe tot corpul.", a spus una dintre persoanele aflate in club.

Tot mai multe victime sunt identificate pe lista celor 39 de morti. Printre ele un cetatean moldovean, un student irakian si un producator de la Bollywood. Atacul a fost revendicat de gruparea terorista ISIS.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si