Close sidebar
Close sidebar

Au apărut primele imagini cu olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani în Dâmbovița este un cetățean olandez. Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani în Dâmbovița este un cetățean olandez.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Pista asta duce către un psihopat sexual, un pedofil. Plaga asta se extinde, nu numai la noi, ci şi în Europa. FBI a declanşat o adevarată cruciadă împotriva pedofililor, principiul e că oriunde ar săvârşi o astfel de faptă, sunt urmăriţi pe tot pământul. Neşansa acestui ameţit e că acum avem cadavrul, urmele pe care le-a lăsat, sunt probe. E vorba despre impulsivitatea lor, de incapacitatea frânelor, de terminarea problemelor repede. Probabil că a sugrumat-o pe fetiţă, pentru că nu sunt urme de înjunghiere", a declarat criminalistul Tudorel Butoi.

Citeste si: Fata de 14 ani din Dolj, dispărută duminică, a fost găsită teafără. Ea a stat ascunsă în podul unei case după ce s-a certat cu familia

Citeste si: Detalii înfiorătoare în cazul morții tinerei din Timișoara ucisă de iubit. Și-a presimțit moartea! Ce mărturisire șocantă i-a făcut Bărbatul s-a îmbarcat primul pe ruta București-Amsterdam.

Mașina pe care o conducea acesta era închiriată de la o companie și a fost văzută în preajma fetiței de 11 ani care a dispărut în Dâmbovița și care a fost găsită moartă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mașina condusă de cetățeanul olandez a fost văzută la mai puțin de un minut după ce fata a dispărut de pe ultima cameră de supraveghere. Camerele de supraveghere înregistrat însă momentul în care fata ar fi urcat în mașină. Anchetatorii au stabilit că cetățeanul olandez a parcurs în 30 de minute un drum ce i-ar fi luat, în mod normal, circa 2-3 minute.

Citeste si: Surpriză totală din partea lui Alexandru Cumpănașu! La ultima discuție cu fanii, unchiul Alexandrei Măceșanu a strecurat și câteva fotografii de familie FOTO

Citeste si: Actorul Dragoș Pâslaru, devenit călugăr, e acum starețul unei mănăstiri dedicate artiștilor

„Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect, în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv, în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții, a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute, în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute”, a spus duminică prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, Mihai Dincă, într-o conferință de presă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI