Două cranii umane şi alte fragmene osoase au fost descoperite pe un câmp, în judeţul Olt, la doar 20 de kilometri de Caracal, pe un teren agricol de lângă satul Mărgeni, comuna Brâncoveni.

Aceste fragmente au fost găsite pe un câmp, aproape de Caracal, de către un bărbat care efectua niște lucrări agricole. Mai exact, este vorba despre un schelet complet, un craniu și mai multe alte fragmente de os.

Potrivit expertizei realizate INML, osemintele găsite în județul Olt au o vechime de peste 50 de ani și nu prezintă nicio urmă de violență.

Citeste si: Descoperire șocantă făcută de medicii din Iași. O femeie a trăit 30 de ani cu un ac în zona genitală

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au luat o decizie importantă în cazul lui Gheorghe Dincă, bărbatul care le-a răpit pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Ce se întâmplă cu "monstrul din Caracal" la patru luni de la izbucnirea scandalului?

Citeste si: Femeie dată în urmărire internaţională după ce fusese condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat, prinsă în Italia

Citeste si: Cutremur după cutremur în România! Cel mai recent seism a avut loc azi

Gheorghe Dincă se află în arest din luna iulie, după ce Alexandra Măceşanu a sunat la 112 şi a anunţat că a fost răpită şi violată.

În faţa oamenilor legii, "monstrul din Caracal" a declarat că a ucis-o atât pe ea, cât şi pe Luiza Melencu, tânăra dispărută încă din luna aprilie a acestui an, după ce s-a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si