Un incendiu puternic a afectat șase locuințe din Sectorul 2 al Capitalei, noaptea trecută. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgență, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. 26 de persoane s-au evacuat înainte ca totul să se tranforme într-o tragedie umană.

Case cuprinse de flăcări, în Sectorul 2 al Capitalei

Șase case din Sectorul 2 al Capitalei au fost cuprinse de flăcări, noaptea trecută, în jurul orei 02:00, pe strada Voioșiei și strada Tina Radu.

Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, incendiul ar fi izbucnit la una dintre locuințe. Flăcările s-au extins rapid din cauza vântului, dar și a apropierii dintre case, afectând opt locuințe.

Citește și: VIDEO Tragedie trasă la indigo la Brașov! Un tânăr de 18 ani, mort în urma unei curse cu motocicleta: „E păcat”. Și vărul său a avut același destin

Foto simbol- intervenție pompieri

[Sursa foto: istockphotos]

"Sunt apropiate casele, sunt foarte lipite una de alta. Acolo au luat foc trei case, pe acolo alte trei. Uitaţi cum este situaţia!", a mărturisit un martor, conform aceleiași surse.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului au intervenit de urgență autoritățile. Au acționat cu zece autospeciale de stingere, echipaje de la Detașamentul Special de Salvatori, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare.

"Datorită distanţei foarte mici dintre proprietăţi, dispozitivul de intervenţie a fost realizat pe două străzi paralele S-a acţionat din curţile a 8 gospodării", a declarat Ana Covaşniuv, ISU BI-F, condorm sursei anterior citate.

Citește și: O familie din Focșani, intoxicată cu o bacterie periculoasă. Toți membrii au ajuns la spital după ce au mâncat caș

Foto simbol- intervenție pompieri

[Sursa foto: istockphotos]

De asemenea, la fața locului au fost trimise și două ambulanțe SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale pentru persoane rănite. Cinci persoane au necesitat asistență medicală, iar din cauza intoxicației cu fum sau a arsurilor, trei persoane au fost transportate la spital.

Incendiul ar fi provocat pagube materiale imense. Potrivit aceleiași surse, flăcările au mistuit o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Din fericire, cele 26 de persoane aflate în locuințe au reușit să se evacueze la timp din calea flăcărilor.

"Din casa în care, pur şi simplu, a pornit focul, băiatul meu a scos soţul şi soţia din casă cu flacără pe mână şi celălalt frate, că stau doi fraţi în curte, era în pod cu furtunul şi uda totul în pod", a declarat un martor, conform aceleiași surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si