Close sidebar
Close sidebar

Au băut în jacuzzi până au uitat de ei. Ce s-a întâmplat la scurt timp a fost surprins de camera de supraveghere

Au consumat alcool până au uitat de ei, iar distracția din jacuzzi s-a terminat foarte rău. Eric Huska, 58 de ani, și soția lui, Laura, 57 de ani, din Chicago, sunt protagoniștii unui episod șocant.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

După cele câteva ore pe care le-au petrecut în jacuzzi, femeia a decis să părăsească locul și să se îndrepte spre casă. Soțul său a încercat s-o ajute, însă fără sorți de izbândă.

Fiind extrem de amețit, bărbatul a pus capacul jacuzzi-ului și a acoperit-o pe femeie. S-a întors abia după 90 de minute și și-a găsit soția moartă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Abia când s-a uitat pe camere a înțeles totul. Anchtatorii cred că e vorba de o ucidere din culpă involuntară, din cauza alcoolului, scrie The Sun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI