Close sidebar
Close sidebar

Au chemat ambulanta la domiciliu, iar ce le-au facut asistentei si ambulantierului este infiorator! Doar mascatii din Bihor au reusit sa ii salveze

Un nou caz de agresiune asupra echipajului medical de urgenta s-a comis la Diosig.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Miercuri seara, în jurul orei 18:00, un echipaj de tip B2 cu asistenta de la Marghita, a fost atacat si jefuit de un rom din colonia Diosig. Echipajul s-a deplasat la Diosig ca sa ajute un bebelus de doar o luna, care nu se simtea bine.

Când au ajuns, un barbat de etnie roma a sarit si l-a lovit pe ambulantier peste fata si cap si a furat de la asistenta medicala tableta pe care sunt scrise datele medicale ale pacientilor si prin care se comunica cu medicii coordonatori de la dispecerat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ambulantierul si asistenta au reusit sa scape si s-au refugiat la circa 800 de metri – 1 km de locul agresiunii si au sunat la 112.

În foarte scurt timp au sosit doua dube ale politiei cu mascati, care au reusit sa recupereze tableta furata in valoare de 2000 de euro si foarte importanta în munca de zi cu zi a echipajelor medicale de urgenta.

Echipajele Ambulantei Bihor au tinut sa transmita multumiri sefului Politiei Bihor, inspectorul sef Alin Hanis, pentru promptitudinea cu care au intervenit si i-au ajutat pe urgentisti.

Sursa: bihon.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI