Oamenii si-au pus corturile in curtea unei pensiuni, dar proprietarul i-a izgonit a doua zi pentru ca acestia nu au vrut sa ii curete balegarul din fata portii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Proprietarul pensiunii nu se oferise sa le dea cazare moca ci le percepea 2 lei pentru folosirea toaletei si 20 de lei ca sa faca un dus. "I-am rugat sa ne dea doi baieti, sa ma ajute sa strang balega. S-a enervat patronul meu cand a vazut ca nu vor si le-a zis ca daca ei nu ne ajuta, nici el nu ii mai primeste in curte", a spus unul dintre angajatii de la pensiune.

Volunatarii au ramas cu un gust amar dupa aceasta intamplare, dar sunt bucurosi ca in trei zile au reusit sa adune gunoaiele de pe mai mult de un sfert din cei 85 de kilometri cat au malurile lacului Bicaz, noteaza cei de la Digi 24.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si