25 indivizi din Tandarei, acuzati de trafic de minori, au fost achitati dupa 7 ani de procese. Asta dupa ce au fost saltati ca in filme, cu mascati, sute de jandarmi si elicoptere din care era supravegheata actiunea.

In acelasi timp, 120 de politisti si 200 de jandarmi au descins la 30 de adrese din Tandarei. Totul a fost coordonat din aer, din mai multe elicoptere.

Nu e un film, ci actiunea procurorilor antimafia din 2010!

Citeste si: Mihaela Borcea, dărâmată de durere! A murit! "Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat!"

Operatiunea pusa la cale de politisti n-a dat roade. Din 40 de persoane cautate, oamenii legii au retinut numai 17.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Au descoperit insa 4 mitraliere AKM, 12 pusti de vanatoare, 6 pistoale, mai multe cutii cu munitie si 10 kilograme de aur.

Procesul a inceput in 2013. Dupa, atentie, 53 de termene, inculpatii au fost achitati, iar unele fapte s-au prescris.

O bataie de joc, spun politistii din Marea Britanie care au participat la cercetari.

Citeste si: Lina Monica, femeia care și-ar fi omorât cei trei bebeluși, ar putea scăpa de închisoare

120 DE INTERLOPI CONDAMNATI

Acolo au fost condamnati 120 de interlopi. Indivizii din Tandarei au fost acuzati ca trimiteau in Regatul Unit minori la cersit si furat.

Dar judecatorii din Harghita au demontat dosarul procurorilor. Decizia nu este definitiva, insa pana se va ajunge acolo e posibil ca toate faptele sa se prescrie.

Cu nimic s-au ales si procurorii care au instrumentat acest dosar. E strigator la cer, tinand cont de faptul ca in 2011, dupa prezentarea cazului in Parlamentul European, a fost redefinita notiunea de exploatare a copiilor.

Citeste si: "Îmi făceam cumpărăturile liniștită, când m-a lovit din senin. A vrut să omoare copilul în fața mea"- O profesoară din Târgoviște i-a terorizat pe locuitorii din oraș!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si