Totul a avut loc când cei doi agenți au oprit în trafic care s-a dovedit ulterior a fi băut. Pentru a scăpa de sancțiune, bărbatul a încercat să le ofere celor doi polițiști o sumă de bani egală cu salariul lor pe o lună.

Cei doi oameni ai legii nu s-au arătat ademeniți de cele oferite de bărbat și au acționat corespunzător. 

Citește și: Contrabandiști „colindați” de polițiști în prag de sărbători. Oamenii legii au confiscat cantități uriașe de alcool, tutun sau metal și de bani

Mihai și Zaharia, lăudați de Sindicatul Europol

Modul în care cei doi agenți tineri de poliție au acționat când li s-a oferit șpaga, a fost lăudat de Sindicatul Europol, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

"Mihai și Zaharia sunt doi agenți de poliție la început de carieră. Salariul lor, cu toate orele de noapte, orele de weekend și sărbători legale, compensația de chirie, banii de echipament, etc, nu depășește 1.000 euro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aceasta este și suma cu care un șofer prins băut la volan a încercat să îi mituiască pe cei doi polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov.

Citește și: Accident în Reșița, în ultima zi din an. O femeie de 79 de ani a fost lovită de mașina polițiștilor criminaliști, în timpul unei misiuni

Colegii noștri au dat dovadă de integritate și au cerut ajutorul colegilor de la structura teritorială anticorupție pentru a organiza flagrantul. În România, am ajuns ca salariul lunar al unui polițist să reprezinte 1-3 șpăgi care li se oferă de către șoferi sau infractori.

Inevitabil, salarizarea precară generează ori corupție, ori servicii publice de proastă calitate. Ne mândrim cu Mihai și Zaharia și le urăm succes în carieră!”,  este mesajul transmis de Sindicatul Europol pe pagina sa de Facebook. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si