Pretul anvelopelor creste de la o zi la alta: un cauciuc la mana a doua ne costa acum intre 100 si 200 de lei, in vreme ce unul nou ne ia din buzunar, in functie de calitate, intre 150 si 1 500 de lei. In toata graba dinaintea ninsorii, specialistii ne transmit ca banii in plus la care n-am vrea sa renuntam ar putea face- la drum greu -diferenta intre viata si moarte! 

Patronii de service-uri spun ca de cele mai multe ori, clientii lor sunt mai preocupati de pericolul unei amenzi, decat de importanta alegerii unor cauciucuri de calitate. Cand vine vorba de siguranta, e important sa ne interesam. Anvelopele de iarna trebuie sa aiba caracteristici potrivite specificatiilor masinii.

Bogdan Balaniscu, administrator Centru de Anvelope Iasi-

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Indicele de greutate se refera la cata greutate poate acea anvelopa sa suporte.+ vox- 50:55 Da, sa aiba minim 5 cm... Acum stiti cum e, o masina grea are 2 tone jumate, patru roti, doua tone impartit la 4, o sa ne dea de greutate.

Acel indice de greutate marcat pe anvelopa"

Daca nu v-ati echipat inca masina de iarna, grabiti-va! Vreme buna, fara lapovita si ninsoare, va mai fi doar maine.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si