Close sidebar
Close sidebar

Au explodat preturile anvelopelor de iarna! Daca nu iti echipezi masina acum, s-ar putea sa dai o mica avere pe ele

Euro le pune bete in roate soferilor! In numai o saptamana, anvelopele de iarna s-au scumpit cu 5%, asa ca daca nu v-ati echipat inca masina, grabiti-va!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pretul anvelopelor creste de la o zi la alta: un cauciuc la mana a doua ne costa acum intre 100 si 200 de lei, in vreme ce unul nou ne ia din buzunar, in functie de calitate, intre 150 si 1 500 de lei. In toata graba dinaintea ninsorii, specialistii ne transmit ca banii in plus la care n-am vrea sa renuntam ar putea face- la drum greu -diferenta intre viata si moarte! 

Patronii de service-uri spun ca de cele mai multe ori, clientii lor sunt mai preocupati de pericolul unei amenzi, decat de importanta alegerii unor cauciucuri de calitate. Cand vine vorba de siguranta, e important sa ne interesam. Anvelopele de iarna trebuie sa aiba caracteristici potrivite specificatiilor masinii.

Bogdan Balaniscu, administrator Centru de Anvelope Iasi-

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Indicele de greutate se refera la cata greutate poate acea anvelopa sa suporte.+ vox- 50:55 Da, sa aiba minim 5 cm... Acum stiti cum e, o masina grea are 2 tone jumate, patru roti, doua tone impartit la 4, o sa ne dea de greutate.

Acel indice de greutate marcat pe anvelopa"

Daca nu v-ati echipat inca masina de iarna, grabiti-va! Vreme buna, fara lapovita si ninsoare, va mai fi doar maine.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI