Close sidebar
Close sidebar

Au facut 20 de copii, iar acum au decis sa se opreasca pentru ca au ramas fara nume. Povestea celei mai numeroase familii din Marea Britanie

Cea mai mare familie din Marea Britanie a anuntat ca dupa ce va veni pe lume si cel de-al 20-lea copil al cuplului, se vor opri, nu pentru ca nu si-ar mai dori inca un copil, ci pentru ca au ramas fara nume.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tatal copiilor a recunoscut ca ii este destul de dificil sa isi aminteasca numele tuturor copiilor. 

"Atunci cand vrei sa atentionezi un copil, ajungi sa strigi o lista lunga de nume”, a spus Noel, tatal, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Si Sue, maam celor 19 copii, a declarat ca ii este destul de greu sa se descurce. Desi doi dintre copii s-au mutat deja din acasa, le este destul de greu sa se descurce cu cheltuielile.

Numeroasa familie traieste intr-o casa cu singura baie. Saptamanal, familia face cumparaturi de 250 de lire şi consuma 60 de carnati la o singura masa. Ei au refuzat ajutorul social, iar veniturile în casa vin de la un reality show la care participa cu totii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI