Cu girofarul aprins si cu o viteza ametitoare, masina politiei locale face depasiri ca la raliu! Agentii sunt atat de grabiti, incat pasagerul din dreapta scoate mana pe geam si face semn unui alt sofer sa incetineasca.

"Cel care a filmat mi-a dat filmarea, mi-a spus ca nu vrea sa aiba probleme si nu vrea sa o puna si am pus-o eu."

, a spus cel care a urcat video-ul, iar gestul de a urca imaginile pe facebook il va costa scump pe acest barbat, martor la raliul politistilor. Suparati ca au fost facuti cu ou si cu otet prin comentarii,  politistii i-au facut o vizita inopinata barbatului.

"M-au vizitat cei de la politia locala, spunandu-mi sa retrag post-ul, ca nu e frumos, ca au aparut tot felul de commenturi, ca erau la o misiune si le-am spus bun, ok, retrag post-ul", a spus el dupa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Degeaba a sters barbatul postarea. Surpriza a venit abia acum.

Cate comentarii negative au curs la adresa politistilor, atatea citatii au impartit oamenii legii. Toti cei 7 internauti care au scris cuvinte grele  vor fi amendati. "Ieri am primit prin posta recomandata de la politia locala, in care se mentioneaza scopul pentru  care ma cheama: sanctionarea cu amenda contraventionala, conform legii 61.

Motivul: proferarea de expresii jignitoarea, menite sa lezeze demnitatea si onoarea politiei locale", a spus amendatul.

Cei chemati sa dea cu subsemnatul ar crede ca politistii fac din tantar armasar- dar facebook-ul este spatiu public, iar jignirile- facute chiar si in scris, sunt contraventii.  "Persoanele respective pot fi sanctionate contraventional, iar Politia Locala are in competenta, conform legii 155/2015, aplicarea de snactiuni contraventionale din domeniul ordinii publice", au spus reprezentantii politiei.

Amenzile pentru comentariile jignitoare pot ajunge chiar si la 1200 de lei.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si