Pe numele presupușilor criminali ai lui Adrian Kreiner, s-au emis mandate de aducere. Pozele celor trei bărbați au fost publicate de Poliția Română. 

Au fost dați în urmărire preupușii criminali

Poliția Română a publicat pozele celor trei bărbați, presupuși criminali în cazul afaceristului Adrian Kreiner, din Sibiu. Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu sunt suspectați pentru moartea afaceristului. 

Pe numele celor trei, Poliția Română a emis mandate de aducere. Presupușii criminali urmează să fie căutați la nivel național, timp de 24 de ore, după care vor fi dați în urmărire internațională, către INTERPOL. Întreg procesul de căutare-aducere se datorează faptului că există bănuiala că cei trei presupuși criminali ar fi părăsit țara.

Potrivit Codului Penal, suspectul este "persoana cu privire la care, din datele şi probele existente în cauză, rezultă bănuiala rezonabilă că a săvârşit o faptă prevăzută de legea penală".

Ghiță Laurențiu

Ghiță Laurențiu

[Sursa foto: Poliția Română]

Minae Marian

Minae Marian

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Zuleam Costinel

Zuleam Costinel

[Sursa foto: Poliția Română]

În urma anchetei realizate de polițiști, a dovezilor prelevate de la locul crimei, din locuința lui Adrian Kreiner, se pare că Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu ar fi infractorii.

Procurorii solicită urgentarea căutărilor și, ulterior, a soluționării cazului. Cei trei suspecți au fost citați la ultimul domiciliu al acestora din țară.

Citește și: Relația dintre presupușii asasini. Care este legătura dintre cei implicați în uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner

Tribunalul Sibiu, mandat de arestare pentru cei trei

Pe numele celor trei presupuși criminali, Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu, Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Mandatul de arestare preventivă va fi executat începând cu data când presupușii criminali vor fi găsiți.

Potrivit primelor informații, avocatul lui Minae Marian Cristian ar fi pledat pentru arest la domiciliu, dar cererea acestuia a fost respinsă. 

"În baza art. 226 şi art. 223 alin. 1 lit. a şi alin. 2 CPP, raportat la art. 202 alin. 1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Z.C.C. G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Cei trei bărbați au vârste cuprinse între 31 și 35 de ani și sunt din județul Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si